Paradigm

community

Students and research

In this section you can find surveys and more information regarding joint ventures with schools and students. We would appreciate it immensely if you would support these initiatives!

1.) Enquête Marijn: Paradigm, duurzaamheid op elektronische muziek festivals
(DUTCH ONLY)

“Lieve Paragdigmers,
Na vier jaar dansen en feesten was het moment voor mij aangebroken om te afstuderen. Waar kan dat nu beter dan bij een plek waar je zoveel magische nachten hebt beleefd? Zo is mijn afstudeerperiode bij Paradigm begonnen. Vanuit de studie Commerciële Economie aan de Hanze ben ik aan het afstuderen met een onderzoek. Op dit moment ben ik aan het onderzoeken hoe festivalgangers duurzaamheid op festivals beleven en hoe belangrijk zij dit vinden. Paradigm festival is al duurzaam bezig maar wil in de toekomst nog meer duurzame projecten realiseren en ik wil graag weten hoe festivalbezoekers hier tegenover staan. Jullie helpen mij ontzettend met het invullen van deze enquête, hopelijk dansen we dan samen op het aankomende festival.
Liefs,
Marijn Glas

Ps. Wil je flaneren in een Paradigm shirt? Die verloot ik onder de mensen die mijn enquête hebben ingevuld.”

Klik hier om naar de enquête te gaan.


2.) Enquêtes: Hemp Design Factory
(DUTCH ONLY)

“Sinds februari zijn wij, een aantal studenten van de Hemp Design Factory, aanwezig bij Paradigm. De Hemp Design Factory is een innovatiewerkplaats van de Hanzehogeschool. Hierbij werken studenten samen vanuit allerlei verschillende opleidingen met één gezamenlijk doel: innovatieve toepassingen produceren met behulp van de industriële grondstof hennep. Een interessant project aangezien Paradigm ook veel bezig is met duurzaamheid. 

Alie is één van de studenten die bezig is met een onderzoek naar duurzame toepassingen bij Paradigm. De andere student is Doris. Zij is bezig met het schrijven van een marketingplan over een duurzaam geproduceerde tas. Jullie kunnen ons helpen in hun onderzoek door onderstaande enquêtes in te vullen.”

Klik hier om naar de enquête van Alie te gaan. Klik hier om die van Doris in te vullen.