Paradigm

VACATURE: OFFICE MANAGER / 24 uur per week

Wil jij een bijdrage leveren aan de doorontwikkeling van Paradigm? Breng jij graag structuur aan, heb je oog voor details, ondersteun je graag anderen en ben je benieuwd waar jouw lat ligt? Lees dan vooral even verder want wij zijn op zoek naar:

OFFICE MANAGER / 24 uur per week

Vanaf begin 2020 zijn wij opzoek naar een persoon die met ons verder wil groeien. 

Over Paradigm

Paradigm laat zich het best omschrijven als een gevoel. Een gevoel dat je ervaart wanneer allerlei verschillende mensen samenkomen voor muziek, kunst en creativiteit. Wij staan voor inclusiviteit en saamhorigheid. Daarbij hebben een omgeving gecreëerd waar je vrij kan zijn in denken, doen en laten. 

Op het Suikerterrein in Groningen hebben we een unieke locatie gebouwd waar al het bovenstaande samenkomt. Wij organiseren festivals, evenementen en andere bijeenkomsten. Dit doen we al jaren met heel veel betrokkenen en hier zijn we goed in.

Paradigm zit in een groeifase. De uitdaging hierbij is dat we dicht bij onze waarden blijven en organisatorisch het nog slimmer, strakker en professioneler gaan aanpakken. De groei brengt met zich mee dat er binnen de directie behoefte is aan ondersteuning.

Wat is jouw rol?

We zijn op zoek naar een persoon die zich bij ons aan wil sluiten en samen met ons verder wil groeien. Qua werk maar ook als mens. We denken niet echt in functie-hokjes, maar meer in rollen. De belangrijkste kenmerken van deze rol is het ondersteunen van de directie in de dagelijkse uitvoerende en organisatorische werkzaamheden. Het is een rol waarbij je veel vrijheid krijgt en deze ook moet pakken. 

Wie ben je en wat kan je?

We zoeken met name een persoonlijkheid. Iemand die zich herkent in de visie van Paradigm en daarnaast blij wordt van het ontzorgen van anderen. Verder is het belangrijk dat je:

  • van nature sociaal bent aangelegd en toegankelijk bent voor anderen;
  • om kan gaan met dominantie persoonlijkheden en daarbij jezelf blijft. Ook onder hoge werkdruk;
  • oog hebt voor details, juistheid, volledigheid en compleetheid van administratieve werkzaamheden;
  • houdt van het aanbrengen van structuur en orde;
  • kansen ziet voor verbetering en breng je deze ook aan;
  • goed ontwikkelde digitale vaardigheden hebt en slim en handig met computer (programma’s) en applicaties (software) om kan gaan.

Ben je geïnteresseerd geraakt?
Dat is mooi! Lees dan vooral nog even verder. Mocht je bij ons komen werken dan gaan we in de eerste instantie een contract aan voor bepaalde tijd voor minimaal 24 uur per week. We bieden een marktconform salaris, echter ook afhankelijk van relevante werkervaring.

Reageren

We willen iedereen uitnodigen die zich herkent in bovenbeschreven profiel en gemotiveerd is geraakt door de rol die je gaat invullen. Echter, we zijn ook kritisch, want de lat ligt hoog bij Paradigm.

Je kan een mail sturen naar [email protected] met daarin een motivatie (waarom wil je graag deze rol vervullen) en je CV (een overzicht van wat je allemaal gedaan hebt en een korte persoonsomschrijving). Reageer uiterlijk voor 19 december. We streven er naar om voor de kerstdagen iedereen een reactie te geven.